Tilaa metalliromun nouto vaivattomasti Raision alueella

Tutustu myös irtaimen noutopalveluumme!

Kierto-Apu on arjen apulaisesi. Meiltä hoituu metalliromun nouto ripeästi ja vaivattomasti. Noudamme rautaromun veloituksetta
Raisiosta ja lähikunnista.

Asiakkaitamme ovat niin yksityishenkilöt, kunnat kuin myös rakennusliikkeet ja muut yritykset. Tavoitteenamme on tarjota vaivatonta, ympäristöystävällistä ja kilpailukykyistä palvelua. Noutoajankohdat ovat sovittavissa joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Teemme noutoja myös iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä.

Meillä ei ole tavaran vastaanottoa, ainoastaan noutopalvelu.

Romuautojen nouto

Lojuuko pihapiirissäsi vanha, käyttämätön ja rikkoutunut romuauto? Nyt pääset siitä helposti eroon, sillä palveluihimme kuuluu myös romuautojen nouto. Noudamme romuautoja niin yksityisiltä kuin yrityksiltäkin sovittuna ajankohtana.

 

Kun vanhan auton korjaus ei enää onnistu, eikä autolla voi ajaa turvallisuussyistä, on järkevää tilata romuauton nouto. Auton romutus on tällöin sekä rahaa että luontoa säästävä päätös.

 

Kun tilaat romuauton noudon meiltä, sinun ei tarvitse tehdä mitään ennakkovalmisteluja. Voit halutessasi pitää itselläsi esimerkiksi auton renkaat tai muita tarvitsemiasi osia.

Meille kelpaava metalliromu

Kierto-Apu noutaa kaikenlaisen metalliromun, esimerkiksi:

  • kattopellit
  • rautapalkit
  • harjateräkset
  • vesivaraajat
  • kiukaat
  • lämmityskattilat
  • sähköjohdot ja metalliset vesiputket
  • auton vanteet, pakoputket ja akut
  • maatalouskoneet
  • työkalut


Otamme vastaan rautaa, kuparia, ruostumatonta terästä, lyijyä ja alumiinia. Periaatteessa me otamme vastaan kaikenlaiset
metallit. Jos olet epävarma, lasketaanko tavara metalliromuksi, kysy meiltä rohkeasti!

Laaja toimintaympäristö

Raision lisäksi teemme metalliromun noutoja Turusta, Naantalista, Kaarinasta, Maskusta, Nousiaisista, Vahdolta, Ruskolta, Paattisilta, Liedosta, Lemusta, Askaisista, Valpperista, Laitilasta, Mynämäeltä ja Merimaskusta. Sovittaessa noudot onnistuvat muualtakin. Muistathan, että noudamme metalliromun veloituksetta Raision seudulta.

Teemme metallinkierrätyksestä helppoa

Kierto-Avun kautta metallinkierrätys on helppoa ja sujuvaa. Kerro meille, millaista metalliromua sinulta löytyy ja missä se sijaitsee – me tulemme sen noutamaan. Tee ympäristöteko ja kierrätä nurkissasi lojuva metalliromu kauttamme. Meille kelpaa kaikenlainen metalliromu.

Metalliromua ovat suuret metalliesineet, jotka eivät mahdu metallinkeräysastiaan. Kun olemme noutaneet metalliromun, se lajitellaan. Tämän jälkeen romu jatkaa matkaansa teollisuuden raaka-aineeksi. Kierto-Apu on rautainen ammattilainen, joka huolehtii metalliromun noudon jälkeen sen asianmukaisesta käsittelystä ja hyödyntämisestä.


Älä turhaan stressaa metalliromun kierrättämisestä itse, vaan anna se alan ammattilaisen hoidettavaksi. Meillä on asianmukainen kuljetuskalusto ja vankka ammattitaito metalliromun kuljetukseen ja käsittelyyn. Sopimuksen mukaan autamme myös purkutöissä. Tee ekoteko ja tilaa metalliromun nouto jo tänään!